Norm

NEN-ISO 6391:1998 en

Vlees en vleesproducten - Bepaling van Escherichia coli - Telplaattechniek bij 44 °C met gebruik van membranen

48,19

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 9
Commissie Beleidscommissie Landbouw & Levensmiddelen
Gepubliceerd op 01-01-1998
Taal Engels
This International Standard specifies a method for the enumeration of viable Escherichia coli present in all kinds of meat and meat products, including poultry. The method will detect Escherichia coli (biotype 1) and lactose non-fermenting or anaerogenic variants. This method may not be appropriate for the examination of processed meat having a high content of aerobic spore-forming bacteria. Some pathogenic strains of Escherichia coli may not be detected by this method.

Details

ICS-code 07.100.30
67.120.10
Nederlandse titel Vlees en vleesproducten - Bepaling van Escherichia coli - Telplaattechniek bij 44 °C met gebruik van membranen
Engelse titel Meat and meat products - Enumeration of Escherichia coli - Colony-count technique at 44 °C using membranes

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen