Norm

NEN-ISO 660:1996 en

Plantaardige en dierlijke oliën en vetten - Bepaling van het zuurgetal en het zuurgehalte

  • Deze norm is ingetrokken sinds 30-11-1999

48,19

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 8
Commissie Plantaardige en dierlijke oliën en vetten
Gepubliceerd op 01-09-1996
Taal Engels
Specifies three methods (two titrimetric and one potentiometric) for the determination of accidity in animal and vegetable fats and oils, hereinafter referred to as fats. The acidity is expressed preferably as acid value, or alternatively as acidity calculated conventionally. The methoddescribed in clause 4 is the reference method. The method described in clause 5 applies to oils and fats which are not strongly coloured. The methods are not applicable to waxes.

Details

ICS-code 67.200.10
Nederlandse titel Plantaardige en dierlijke oliën en vetten - Bepaling van het zuurgetal en het zuurgehalte
Engelse titel Animal and vegetable fats and oils - Determination of acid value and acidity
Vervangt
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen