Norm

NEN-ISO 6886:2006 en

Plantaardige en dierlijke oliën en vetten - Bepaling van de oxidatiestabiliteit (versnelde oxidatietest)

  • Deze norm is ingetrokken sinds 04-12-2008

79,70

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 13
Commissie Plantaardige en dierlijke oliën en vetten
Gepubliceerd op 01-09-2006
Taal Engels
This International Standard specifies a method for the determination of the oxidative stability of fats and oils under extreme conditions that induce rapid oxidation: high temperature and high air flow. It does not allow determination of the stability of fats and oils at ambient temperatures, but it does allow a comparison of the efficacy of antioxidants added to fats and oils. The method is applicable to both virgin and refined animal and vegetable fats and oils.

Details

ICS-code 67.200.10
Nederlandse titel Plantaardige en dierlijke oliën en vetten - Bepaling van de oxidatiestabiliteit (versnelde oxidatietest)
Engelse titel Animal and vegetable fats and oils - Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test)
Vervangt
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen