Norm

NEN-ISO 7251:2005 en

Microbiologie van voedingsmiddelen en diervoeders - Horizontale methode voor de detectie en bepaling van het gehalte aan Escherichia coli - Bepaling van het meest waarschijnlijke aantal

73,12

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 13
Commissie Microbiologie van de voedselketen
Gepubliceerd op 01-02-2005
Taal Engels
This International Standard gives general guidelines for the detection and enumeration of presumptive Escherichia coli by means of the liquid-medium culture technique and calculation of the most probable number (MPN) after incubation at 37 °C, then at 44 °C. This International Standard is applicable to - products intended for human consumption and the feeding of animals, and - environmental samples in the area of food production and food handling. WARNING;Some pathogenic strains of Escherichia coli do not grow at 44 °C. A limitation of the applicability of this International Standard is imposed by the susceptibility of the method to a large degree of variability (see Clause 10).

Details

ICS-code 07.100.30
Nederlandse titel Microbiologie van voedingsmiddelen en diervoeders - Horizontale methode voor de detectie en bepaling van het gehalte aan Escherichia coli - Bepaling van het meest waarschijnlijke aantal
Engelse titel Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection and enumeration of presumptive Escherichia coli - Most probable number technique

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen