Norm

NPR 3780:2005 nl

Kwark (verse kaas) - Overzicht van de normen voor monsterneming en fysisch en chemisch onderzoek

  • Deze norm is ingetrokken sinds 08-07-2013

24,20

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 5
Commissie Melk en zuivelproducten
Gepubliceerd op 01-04-2005
Taal Nederlands
Deze praktijkrichtlijn geeft een overzicht van de normen voor de monsterneming, de voorbehandeling van het monster en het fysisch en chemisch onderzoek van kwark (verse kaas) en "kwark met eet- en drinkwaren". Voor de bepaling van een aantal eigenschappen van kwark kan gebruik worden gemaakt van reeds eerder genormaliseerde analysemethoden voor kaas en in een enkel geval van een norm voor andere melkproducten. In het toepassingsgebied van de desbetreffende normen voor kaas wordt kwark meestal nog niet genoemd; dat zal, voor zover van toepassing, wel gebeuren bij de eerstvolgende herziening. NEN 3760 en NEN 3766 zijn toepasbaar gemaakt op kwark.

Details

ICS-code 67.100.20
Nederlandse titel Kwark (verse kaas) - Overzicht van de normen voor monsterneming en fysisch en chemisch onderzoek
Engelse titel Quark (fresh cheese) - Survey of standards for sampling and physical and chemical examination
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen