Norm

NPR-CEN-ISO/TS 16634-2:2009 en

Voedingsmiddelen - Bepaling van het totale stikstofgehalte door verbranding volgens het Dumas principe en berekening van het ruw eiwitgehalte - Deel 2: Granen, peulvruchten, gemalen graanproducten

  • Deze norm is ingetrokken sinds 24-06-2016

106,87

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 25
Commissie Beleidscommissie Landbouw & Levensmiddelen
Gepubliceerd op 01-11-2009
Taal Engels
This part of ISO 16634 specifies a method for the determination of the total nitrogen content and the calculation of the crude protein content of cereals, pulses and milled cereal products. This method, like the Kjeldahl method (see References [1] and [6]), does not distinguish between protein nitrogen and non-protein nitrogen. For the calculation of the protein content, various conversion factors are used (see Annex D).

Details

ICS-code 67.050
67.060
Nederlandse titel Voedingsmiddelen - Bepaling van het totale stikstofgehalte door verbranding volgens het Dumas principe en berekening van het ruw eiwitgehalte - Deel 2: Granen, peulvruchten, gemalen graanproducten
Engelse titel Food products - Determination of the total nitrogen content by combustion according to the Dumas principle and calculation of the crude protein content - Part 2: Cereals, pulses and milled cereal products
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen