Norm

NPR-CEN/TS 13130-19:2005 en

Materialen en artikelen in contact met voedingsmiddelen - Kunststofbestanddelen die aan limietwaarde worden onderworpen - Deel 19: Bepaling van dimethylaminoethanol in namaak voedingsmiddelen

49,30

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 15
Commissie Gebruiksartikelen in contact met levensmiddelen
Gepubliceerd op 01-03-2005
Taal Engels
This document, part of EN 13130, specifies an analytical procedure for the determination of dimethylaminoethanol in food simulants: distilled water, 3 % w/v aqueous acetic acid, 15 % v/v aqueous ethanol and rectified olive oil. The method is appropriate for the quantitative determination of dimethylaminoethanol in an approximate analyte concentration range of 3,4 mg/kg to 36 mg per kilogram of food simulant.

Details

ICS-code 67.250
Nederlandse titel Materialen en artikelen in contact met voedingsmiddelen - Kunststofbestanddelen die aan limietwaarde worden onderworpen - Deel 19: Bepaling van dimethylaminoethanol in namaak voedingsmiddelen
Engelse titel Materials and articles in contact with foodstuffs - Plastics substances subject to limitation - Part 19: Determination of dimethylaminoethanol in food simulants

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen