Norm

NPR-CEN/TS 13130-27:2005 en

Materialen en artikelen in contact met voedingsmiddelen - Kunststofbestanddelen die aan limietwaarde worden onderworpen - Deel 27: Bepaling van 2,4,6-triamino-1,3,5-triazine in namaak voedingsmiddelen

49,30

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 14
Commissie Gebruiksartikelen in contact met levensmiddelen
Gepubliceerd op 01-03-2005
Taal Engels
This document, part of EN 13130, specifies an analytical procedure for the determination of 2,4,6- triamino-1,3,5-triazine in food simulants distilled water, 3 % (w/v) acetic acid aqueous solution, 15% (v/v) ethanol aqueous solution and rectified olive oil. The level of 2,4,6-triamino-1,3,5-triazine monomer determined is expressed as milligrams per kilogram food simulant. The method is appropriate for the quantitative determination of 2,4,6-triamino-1,3,5-triazine in approximate analyte concentration range of 2 mg/kg to 60 mg/kg food simulant.

Details

ICS-code 67.250
Nederlandse titel Materialen en artikelen in contact met voedingsmiddelen - Kunststofbestanddelen die aan limietwaarde worden onderworpen - Deel 27: Bepaling van 2,4,6-triamino-1,3,5-triazine in namaak voedingsmiddelen
Engelse titel Materials and articles in contact with foodstuffs - Plastics substances subject to limitation - Part 27: Determination of 2,4,6-triamino-1,3,5-triazine in food simulants

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen