Norm

NPR-CEN/TS 13130-9:2005 en

Materialen en artikelen in contact met voedingsmiddelen - Kunststofbestanddelen die aan limietwaarde worden onderworpen - Deel 9: Bepaling van azijnzuur, vinyl ester in namaak voedingsmiddelen

49,30

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 15
Commissie Gebruiksartikelen in contact met levensmiddelen
Gepubliceerd op 01-03-2005
Taal Engels
This document, part of EN 13130, specifies an analytical procedure for the determination of vinyl acetate in the four conventional EU food simulants, water, 10 % (v/v) ethanol aqueous solution; 3 % (w/v) acetic acid aqueous solution and olive oil or an approved substitute. The level of vinyl acetate monomer determined is expressed as milligrams of vinyl acetate per kilogram of food simulant. The method is appropriate for the quantitative determination of vinyl acetate in approximate analyte concentration range of 1,2 mg/kg to 24 mg/kg food simulant.

Details

ICS-code 67.250
Nederlandse titel Materialen en artikelen in contact met voedingsmiddelen - Kunststofbestanddelen die aan limietwaarde worden onderworpen - Deel 9: Bepaling van azijnzuur, vinyl ester in namaak voedingsmiddelen
Engelse titel Materials and articles in contact with foodstuffs - Plastics substances subject to limitation - Part 9: Determination of acetic acid, vinyl ester in food simulants

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen