Norm

NPR-CEN/TS 16233-1:2011 en

Voedingsmiddelen - HPLC-methode voor de bepaling van xanthofylen in vis vlees - Deel 1: Bepaling van astaxanthine en canthaxanthine

49,30

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 16
Commissie Vitamines en carotenoïden
Gepubliceerd op 01-07-2011
Taal Engels
This Technical Specification specifies a method for the determination of canthaxanthin and astaxanthin in fish flesh by high performance liquid chromatography (HPLC). The method can be applied at a range above 0,02 mg/kg. The method should not be applied to the determination of canthaxanthin in poultry tissues, egg yolks and shrimp tissues due to a possible interference of canthaxanthin with cryptoxanthin and xanthophyll esters sometimes present in these matrices.

Details

ICS-code 67.120.30
Nederlandse titel Voedingsmiddelen - HPLC-methode voor de bepaling van xanthofylen in vis vlees - Deel 1: Bepaling van astaxanthine en canthaxanthine
Engelse titel Foodstuffs - HPLC method for the determination of xanthophylls in fish flesh - Part 1: Determination of astaxanthin and canthaxanthin

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen