Norm

NVN-CEN/TS 15634-3:2016 en

Voedingsmiddelen - Detectie van voedselallergenen met moleculair biologische methodes - Deel 3: Hazelnoot (Corylus avellana) - Kwalitatieve bepaling van een specifiek DNA fragment in chocolade met real-time PCR

49,30

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 13
Commissie Voedingsmiddelenanalyse - Horizontale methoden
Gepubliceerd op 01-04-2016
Taal Engels
NVN-CEN/TS 15634-3 describes a procedure for the qualitative detection of hazelnut (Corylus avellana) in chocolate. DNA is extracted from the chocolate and a specific DNA sequence for hazelnut detected from the gene for corA 1

Details

ICS-code 07.100.30
67.190
Nederlandse titel Voedingsmiddelen - Detectie van voedselallergenen met moleculair biologische methodes - Deel 3: Hazelnoot (Corylus avellana) - Kwalitatieve bepaling van een specifiek DNA fragment in chocolade met real-time PCR
Engelse titel Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 3: Hazelnut (Corylus avellana) - Qualitative detection of a specific DNA sequence in chocolate by real-time PCR
Normatieve verwijzingen
  • ,
  • ,

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen