Norm

NVN-CEN/TS 15634-5:2016 en

Voedingsmiddelen - Detectie van allergenen in voeding met behulp van moleculair biologische methodes - Deel 5: Mosterd (Sinapis alba) en soja (Glycine max) - Kwalitatieve bepaling van een specifiek DNA fragment in gekookte worst met real-time PCR

49,30

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 13
Commissie Voedingsmiddelenanalyse - Horizontale methoden
Gepubliceerd op 01-06-2016
Taal Engels
NVN-CEN/TS 15634-5 specifies a procedure for the qualitative detection of species specific DNA from white mustard (Sinapis alba) and soya (Glycine max) in cooked sausages using singleplex real-time PCR based on the genes MADS-D (mustard) and lectin (soya) [1]. A mustard content of 10 mg/kg or greater and a soya content of 10 mg/kg or greater can be detected with a probability of > 95 %.

Details

ICS-code 07.100.30
67.120.10
Nederlandse titel Voedingsmiddelen - Detectie van allergenen in voeding met behulp van moleculair biologische methodes - Deel 5: Mosterd (Sinapis alba) en soja (Glycine max) - Kwalitatieve bepaling van een specifiek DNA fragment in gekookte worst met real-time PCR
Engelse titel Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 5: Mustard (Sinapis alba) and soya (Glycine max) - Qualitative detection of a specific DNA sequence in cooked sausages by real-time PCR

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen