Norm

NVN-ENV 12140:1997 en

Vruchten- en groentesappen - Bepaling van de verhouding aan stabiele koolstofisotopen (13C/12C) in suikers van vruchtensappen - Methode met toepassing van massaspectrometrie met isotopenverhouding

49,30

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 10
Commissie Beleidscommissie Landbouw & Levensmiddelen
Gepubliceerd op 01-04-1997
Taal Engels
Specifies a method for the determination of the stable carbon isotope ratio (13C/12C) of sugars from fruit juices by isotope ratio mass spectrometry (IRMS).

Details

ICS-code 67.160.20
Nederlandse titel Vruchten- en groentesappen - Bepaling van de verhouding aan stabiele koolstofisotopen (13C/12C) in suikers van vruchtensappen - Methode met toepassing van massaspectrometrie met isotopenverhouding
Engelse titel Fruit and vegetable juices - Determination of the stable carbon isotope ratio (13C/12C) of sugars from fruit juices. Method using isotope ration mass spectrometry

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen