Norm

NVN-ENV 13130-2:1999 en

Materialen en artikelen in contact met voedingsmiddelen - Kunststofbestanddelen die aan limietwaarde worden onderworpen - Deel 2: Bepaling van tereftaal zuur in namaak levensmiddelen

  • Deze norm is ingetrokken sinds 30-11-2004

49,30

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 11
Commissie Gebruiksartikelen in contact met levensmiddelen
Gepubliceerd op 01-04-1999
Taal Engels
Specifies methods for the determination of the monomer terephthalic acid in food simulants; distilled water, 3% w/v acetic acid aqueous solution, 15% v/v ethanol aqueous solution and olive oil or its approved substitutes, sunflower oil or a mixture of synthetic triglycerides. The methods are capable of determining terephthalic acid in the food simulants at the level of the specific migration limit in Commission Directive 90/128/EEC.

Details

ICS-code 67.250
Nederlandse titel Materialen en artikelen in contact met voedingsmiddelen - Kunststofbestanddelen die aan limietwaarde worden onderworpen - Deel 2: Bepaling van tereftaal zuur in namaak levensmiddelen
Engelse titel Materials and articles in contact with foodstuffs - Plastics substances subject to limitation - Part 2: Determination of terephthalic acid in food simulants
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen