Norm

NVN-ENV 13130-7:1999 en

Materialen en artikelen in contact met voedingsmiddelen - Kunststofbestanddelen die aan limietwaarde worden onderworpen - Deel 7: Bepaling van monoethyleenglycol en diethyleenglycol in namaak voedingsmiddelen

  • Deze norm is ingetrokken sinds 07-06-2004

49,30

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 12
Commissie Gebruiksartikelen in contact met levensmiddelen
Gepubliceerd op 01-04-1999
Taal Engels
Specifies methods for the determination of monoethylene glycol and diethylene glycol in the four conventional EC food simulants;water, 3 % w/v acetic acid, 15 % v/v ethanol and olive oil (or approved substitutes sunflower oil or mixture of synthetic triglycerides). The methods are capable of determing monoethylene glycol and dietylene glycol in food simulants separately, or combined, at the specific migration limit SML (T) of 30 mg/kg.

Details

ICS-code 67.250
Nederlandse titel Materialen en artikelen in contact met voedingsmiddelen - Kunststofbestanddelen die aan limietwaarde worden onderworpen - Deel 7: Bepaling van monoethyleenglycol en diethyleenglycol in namaak voedingsmiddelen
Engelse titel Materials and articles in contact with foodstuffs - Plastics substances subject to limitation - Part 7: Determination of monoethylene glycol and diethylene glycol in food simulants
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen