Publicatie

De 100 meest gestelde vragen over ISO 22000 - Voedselveiligheid

UIT 51-Vragen ISO 22000:2007 nl

34,00

Over deze publicatie

Status Definitief
Aantal pagina's 112
Gepubliceerd op 01-05-2007
Taal Nederlands
Voedselveiligheid is verreweg de belangrijkste kwaliteitseis in de voedingsmiddelenketen. Om bedrijven inzicht te geven in de inhoud en de toegevoegde waarde van de norm zijn in deze praktijkgids de meest gestelde vragen over ISO 22000 opgenomen.

De antwoorden omvatten een schat aan inzichten, verhelderingen en ervaringen die waardevol zijn voor iedereen die met ISO 22000 in aanraking komt of ermee aan de slag gaat. Daarmee vormt deze gids een handig naslagwerk om te raadplegen in duizend-en-een situaties.

• Wat zijn de voordelen van ISO 22000?

• Wat zijn de verschillen met de 'Eisen voor een op HACCP gebaseerd voedselveiligheidssysteem'?

• Is ISO 22000 geschikt voor de bereiding van maaltijden in instellingen en horeca?

De indeling van de vragen sluit aan bij de hoofdstukindeling van ISO 22000. Zo belichten hoofdstukken 4 tot en met 8 dezelfde onderwerpen als de corresponderende hoofdstukken in de norm. Uiteraard gaat de gids ook in op de relatie met andere richtlijnen voor voedselveiligheid, zoals HACCP, maar ook IFS, BRC en GMP+. Doelgroep. De gehele voedingsmiddelenketen, zowel kleinschalig bijvoorbeeld boeren of keukens, als grootschalig bij de wereldwijd opererende verwerkers, toeleveranciers en distributeurs. Maar ook diervoeders en de industrieën die zorgen voor de toelevering van verpakkingsmaterialen, machines, gereedschappen en hulpstoffen.

Auteurs: Louise Bergenhenegouwen, NEN; Paul Besseling, Précon Food Management

ISBN: 978 90 5254 128 0

Details

ICS-code 03.120.10
67.020
Nederlandse titel De 100 meest gestelde vragen over ISO 22000 - Voedselveiligheid
Engelse titel The 100 most asked questions about ISO 22000:Food safety

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen