Praktijkgidsen De nieuwe ISO-normen

ISO 9001 voor het MKB - Klanten tevreden houden is de kern van de zaak

Gefeliciteerd! Je bedrijf gaat een kwaliteitsmanagementsysteem volgens de norm ISO 9001:2015 invoeren. Dat betekent dat je goed op weg bent om je organisatie beter te laten presteren. En dat je met het certificaat aan je klanten en andere belanghebbenden kunt laten zien dat je producten en diensten levert die aan hun behoeften en verwachtingen voldoen. Maar wat staat je als bedrijf nu te wachten? En wat betekent dat nu eigenlijk, werken met zo’n kwaliteitsmanagementsysteem? In deze praktijkgids geven we een helder inzicht in hoe het werkt in de dagelijkse praktijk.

Praktijkgids Werken met ISO 9001:2015 - De impact van kwaliteitsmanagement

Deze gids biedt directies en KAM-managers praktische handvatten en een stappenplan om een kwaliteitsmanagementsysteem op te zetten of aan te passen aan de eisen van ISO 9001. Interviews tussen de 'theorie' door geven interessante praktijkdoorkijkjes. Door het stappenplan in deze praktijkgids uit te voeren kunt u de komst van de certificerende instelling met een gerust hart afwachten. Maar nog belangrijker is dat u zult ervaren dat ISO 9001 echt helpt bij het verbeteren van producten en diensten en het verhogen van klanttevredenheid, en daardoor het realiseren van de strategische doelen van uw organisatie.

Praktijkgids Werken met ISO 14001:2015 - De impact van milieumanagement

Deze gids biedt directies en KAM-managers praktische handvatten en een stappenplan om een milieumanagementsysteem op te zetten of aan te passen aan de eisen van ISO 14001. Interviews tussen de 'theorie' door geven interessante praktijkdoorkijkjes. Door het stappenplan in deze praktijkgids uit te voeren kunt u de komst van de certificerende instelling met een gerust hart afwachten. Maar nog belangrijker is dat u zult ervaren dat ISO 14001 echt helpt bij het realiseren van de strategische (milieu)doelstellingen van uw organisatie.

Eerder door u bekeken

Top normen Managementsystemen

Vragen over dit onderwerp?

Neem contact op met NEN Managementsystemen

015 2 690 362

mm@nen.nl