Praktijkgidsen De nieuwe ISO-normen

Praktijkgids Overstappen op ISO 9001:2015 - De impact van de nieuwe norm

Deze gids helpt u om aan de slag te gaan met ISO 9001:2015 en uw huidige kwaliteitsmanagementsysteem zo aan te passen dat u aan de nieuwe eisen voldoet. Daarbij is ons uitgangspunt niet ‘omdat het moet van ISO’, maar omdat het uw organisatie helpt (nog) beter te presteren in een omgeving die voortdurend en steeds sneller verandert. En om kwaliteitsmanagement echt te integreren in de strategie van de organisatie en in te bedden in de normale bedrijfsprocessen.
Bekijk de inhoudopgave van deze gids.

Praktijkgids Overstappen op ISO 14001:2015 - De impact van de nieuwe norm

Deze praktijkgids biedt de inhoudelijke handvatten en een stappenplan om de overstap te maken. Interviews tussen de ‘theorie’ door geven interessante praktijkdoorkijkjes. Door het stappenplan in deze praktijkgids uit te voeren, kunt u de komst van de certificerende instelling met een gerust hart afwachten. Maar nog belangrijker is dat u zult ervaren dat ISO 14001:2015 echt helpt bij het realiseren van de strategische doelstellingen.
Bekijk de inhoudopgave van deze gids.

Praktijkgids Werken met ISO 9001:2015 - De impact van kwaliteitsmanagement

Deze gids biedt directies en KAM-managers praktische handvatten en een stappenplan om een kwaliteitsmanagementsysteem op te zetten of aan te passen aan de eisen van ISO 9001. Interviews tussen de 'theorie' door geven interessante praktijkdoorkijkjes. Door het stappenplan in deze praktijkgids uit te voeren kunt u de komst van de certificerende instelling met een gerust hart afwachten. Maar nog belangrijker is dat u zult ervaren dat ISO 9001 echt helpt bij het verbeteren van producten en diensten en het verhogen van klanttevredenheid, en daardoor het realiseren van de strategische doelen van uw organisatie.

Bekijk de inhoudopgave van deze gids.

Praktijkgids Werken met ISO 14001:2015 - De impact van milieumanagement

Deze gids biedt directies en KAM-managers praktische handvatten en een stappenplan om een milieumanagementsysteem op te zetten of aan te passen aan de eisen van ISO 14001. Interviews tussen de 'theorie' door geven interessante praktijkdoorkijkjes. Door het stappenplan in deze praktijkgids uit te voeren kunt u de komst van de certificerende instelling met een gerust hart afwachten. Maar nog belangrijker is dat u zult ervaren dat ISO 14001 echt helpt bij het realiseren van de strategische (milieu)doelstellingen van uw organisatie.

Bekijk de inhoudopgave van deze gids.

Eerder door u bekeken

Top normen Managementsystemen

Vragen over dit onderwerp?

Neem contact op met NEN Managementsystemen

015 2 690 362

mm@nen.nl