Training 'Wijzigingen NEN 1010'

De training 'Wijzigingen NEN 1010' is beschikbaar. Wees voorbereid op de wijzigingen en volg als eerste de training.

Eind september zal na 8 jaar een nieuwe NEN 1010 worden gepubliceerd. Deze norm is onmisbaar voor de elektrotechnische installatiebranche.

Voor het aanleggen van veilige laagspanningsinstallaties is NEN 1010 al jaren dé norm. Ook het uitbreiden en aanpassen van installaties valt hieronder. NEN 1010 wordt daarnaast gebruikt voor controles en inspecties bij oplevering van projecten en kent een breed toepassingsgebied in de woning- en utiliteitsbouw en de industrie.

Maar wat zijn de verschillen tussen de nieuwe NEN 1010? En wat betekent dat voor uw werkzaamheden?

Wilt u als eerste de verschillen ontdekken en uzelf voorbereiden op de wijzigingen? Schrijf u dan nu in!In deze training leert u de verschillen tussen de nieuwe en oude NEN 1010 om deze uiteindelijk te gebruiken bij het ontwerpen van laagspanningsinstallaties.

  • U kent het wettelijk kader en toepassingsgebied van NEN 1010 en NPR 5310
  • U kent de relatie van NEN 1010 met andere elektrotechnische normen
  • U weet wat het verband is tussen de normdelen
  • U kunt relevante bepalingen opzoeken in NEN 1010 en NPR 5310
Voor wie?
Deze training is nuttig voor iedereen die verantwoordelijk is voor laagspanningsinstallaties en het werken daaraan, zoals ontwerpers, adviseurs, installateurs, hoofden van technische diensten en serviceafdelingen, calculatoren en werkvoorbereiders.

Zijn er binnen uw organisatie meerdere mensen die deze training moeten volgen? We bieden deze training ook aan als bedrijfstraining. Bij een bedrijfstraining bij u op locatie vormen uw specifieke wensen het startpunt. Via een intakegesprek en/of bedrijfsbezoek stemmen we het doel en de inhoud met u af. U kunt onderwerpen laten uitbreiden en aanpassen aan het opleidingsniveau en de werkervaring van uw medewerkers. Of delen van meerdere reguliere ctrainingen laten combineren tot een specifieke bedrijfstraining of complete leergang.

Financieel voordeel

Ten opzichte van de tarieven van de 'reguliere' training is deze bedrijfstraining bij u op locatie vaak al goedkoper vanaf zes deelnemers. Bovendien beperkt u de reistijd en reiskosten van uw medewerkers.

Waar en wanneer het u uitkomt

U bepaalt zelf waar de training plaatsvindt, op welke datum en welk tijdstip. Zo kan deze training ook in de avond worden gerealiseerd.

Eerder door u bekeken