Mag 1010: Hét vakblad voor elektrotechniek

Achtergrond Mag 1010

Naar aanleiding van talloze vragen over de toepassing van NEN 1010 en alle daarmee samenhangende normen is in 2003 geconstateerd dat een vaktijdschrift of nieuwsbrief een belangrijke rol zou kunnen spelen bij het verspreiden van gerichte informatie over het ontstaan, de inhoud en de praktische toepassing van NEN 1010 als hoofdnorm in de elektrotechnische installatietechniek. En over de vele andere normen die daar direct mee samenhangen.

De eerste editie van Mag1010 verscheen in oktober 2003. Mag1010 is een uitgave van NEN, Stichting Koninklijk Nederlands Normalisatie Instituut, te Delft. NEN is gecertificeerd volgens NEN-EN-ISO 9001:2000 voor 'het ontwikkelen en uitgeven van normen en het adviseren over de toepassing ervan.

Over Mag 1010

Mag1010 is een onafhankelijk vaktijdschrift voor functionarissen betrokken bij het ontwerp en de realisatie van elektrotechnische en ICT-installaties in de bouw, utiliteit, zorg en industrie. Het blad wordt uitgegeven met het oogmerk kennis over de inhoud van de installatienorm NEN 1010 en alle daarmee verwante normen te vergroten en een goede toepassing van deze normen te bevorderen.

Inhoud Mag1010

Als vaktijdschrift voor de elektrotechniek geeft Mag1010 informatie over de norm NEN 1010 en alle daarmee verband houdende andere normen. Het blad informeert over de ontwikkeling en toepassing van deze normen, gericht op de dagelijkse praktijk van ontwerpers, adviseurs, installateurs, hun opdrachtgevers, en producenten en toeleveranciers. Mag1010 gaat niet alleen over normen, maar meer nog over de jongste technologische, maatschappelijke en marktontwikkelingen waar de normen mee samenhangen.

Abonneren op Mag1010

Een abonnement op Mag 1010 kost per jaar € 121,50 voor 7 nummers (excl. 9% BTW). Deze overeenkomst heeft een minimale duur van 1 jaar en wordt daarna automatisch jaarlijks verlengd zonder wederopzegging. Abonnementen die gedurende het jaar ingaan worden naar ratio berekend.

Abonnement Mag1010 aanvragen »

Gratis proefnummer aanvragen

U kunt vrijblijvend een proefnummer aanvragen. Wij sturen u het nummer dan zo spoedig mogelijk toe.

Proefnummer aanvragen »

Adverteren

Mag1010 is het vakblad voor de elektrotechniek. Voor adverterdeers is het blad ideaal om de doelgroep te bereiken.

Tariefkaart » (pdf-227 Kb)

Top Elektronormen