Mag 1010: Hét vakblad voor elektrotechniek

Over Mag 1010

Mag1010 is een onafhankelijk vaktijdschrift voor functionarissen betrokken bij het ontwerp en de realisatie van elektrotechnische en ICT-installaties in de bouw, utiliteit, zorg en industrie.

Het blad wordt uitgegeven met het oogmerk kennis over de inhoud van de installatienorm NEN 1010 en alle daarmee verwante normen te vergroten en een goede toepassing van deze normen te bevorderen.

Inhoud Mag1010

Als vaktijdschrift voor de elektrotechniek geeft Mag1010 informatie over de norm NEN 1010 en alle daarmee verband houdende andere normen. Het blad informeert over de ontwikkeling en toepassing van deze normen, gericht op de dagelijkse praktijk van ontwerpers, adviseurs, installateurs, hun opdrachtgevers, en producenten en toeleveranciers. Mag1010 gaat niet alleen over normen, maar meer nog over de jongste technologische, maatschappelijke en marktontwikkelingen waar de normen mee samenhangen.

 

Gratis exemplaar Mag 1010

Download PDF Mag 1010

Abonneren op Mag1010

Een abonnement op Mag 1010 kost per jaar € 121,50 voor 7 nummers (excl. 9% BTW). Deze overeenkomst heeft een minimale duur van 1 jaar en wordt daarna automatisch jaarlijks verlengd zonder wederopzegging. Abonnementen die gedurende het jaar ingaan worden naar ratio berekend.

Abonnement Mag1010 aanvragen »

Gratis proefnummer aanvragen

U kunt vrijblijvend een proefnummer aanvragen. Wij sturen u het nummer dan zo spoedig mogelijk toe.

Proefnummer aanvragen »

Adverteren

Mag1010 is het vakblad voor de elektrotechniek. Voor adverterdeers is het blad ideaal om de doelgroep te bereiken.

Tariefkaart » (pdf-227 Kb)

Top Elektronormen