Bedankt voor uw interesse

We hebben het eerste werkdocument Hergebruik van energie' per e-mail verstuurd, zodat u de informatie rustig kunt doorlezen.

De normcommissie Computerruimten en datacenters is gericht op het opstellen van eisen, ontwerpen, bouwen, inrichten, gebruiken, beheren en onderhouden van computerruimten en datacenters.

Aan computerruimten en datacenters waarin data-, verwerkings- en communicatieapparatuur zal worden geplaatst, kunnen eisen worden gesteld aan meerdere criteria zoals energie-efficiëntie, beschikbaarheid en beveiliging. Het niveau van de hieraan te stellen eisen is afhankelijk van meerdere, organisatie specifieke factoren zoals beschikbaarheid, beveiligen en efficiënt gebruik van energie. Het transparant maken van dit specifieke werkgebied, volgen van internationale, Europese en Nederlandse ontwikkelingen die samenhangen met computerruimten en datacenters is belangrijk voor partijen die betrokken zijn bij nieuwbouw, uitbreiding of vervanging van apparatuur in deze ruimtes.

Top ICT-normen

Contact Kennis & Informatiediensten

Meer informatie over normalisatie of over deelnemen aan een normcommissie?
Neem dan contact met met Secretariaat Kennis & Informatiediensten

kid@nen.nl

(015) 2 690 200

Workshop NEN Connect

Wilt u slimmer met normen werken? Kom dan naar de gratis NEN Connect workshop in Delft. Leer in slechts 3 uur hoe u makkelijk normen gebruikt en beheert

De workshop NEN Connect vindt plaats op
donderdag 16 april 2020.

Bekijk programma en aanmelden