Column over alledaagse zaken

Het begint met een goede verbinding

11-05-2020 De titel van deze column doet u wellicht denken aan een relatieadvies. Maar niets is minder waar. Internet is het onderwerp van mijn tweemaandelijkse overdenkingen voor deze nieuwsbrief. En meer specifiek oudere mensen en moderne techniek. Die twee gaan steeds vaker goed samen.

Lees meer

Hamsterèèèèèn!

03-04-2020 Ik miste iets. Terwijl ik in Nederlands grootste kruidenier stond met mijn winkelwagentje werd mijn brein geprikkeld door iets dat ontbrak. En ineens wist ik het. De hamsters! Ze zijn weg!

Lees meer

Duurkoop kan ook onveilige koop zijn

23-03-2020 ‘Waarom heb jij 10 telefoonopladers liggen?’. Ik was op bezoek bij een vriend en struikelde bijna over de wirwar aan kabeltjes die vanaf de keukentafel naar beneden droop. ’Ja lekker goedkoop he! Via Ali Express gekocht. Een eurootje per stuk. Kijk, ze gaan natuurlijk wat minder lang mee maar dat mag de pret niet drukken toch?’

Lees meer

Een culinair afrodisium

10-02-2020 Zoals met iedere jaarwisseling bakken wij op oudjaarsdag oliebollen voor de hele straat. Althans, mijn vriendin doet dat. Vanaf een uur of elf staat ze in de keuken achter een grote pan en vormt ze samen met de kinderen een mini-fabriekje waar aan de lopende band de meest vreemde creaties uit tevoorschijn komen.

Lees meer

Veilig spelen met NEN

27-01-2020 De Snacktime Doll, Orbeez, Sky Dancers. Heeft u ze in huis? Hopelijk niet. Of anders ver weggestopt. De Snacktime Doll heeft namelijk als hobby (de naam zegt het al) eten. Maar de pop werkt niet alleen de bijgeleverde plastic frietjes naar binnen. Er zijn gevallen bekend dat ook vingers ten prooi vielen aan dit vraatzuchtige speelgoedpopje.

Lees meer

Eerder door u bekeken

Vragen? Wij helpen u graag.


NEN Klantenservice
Voor vragen over het bestellen van normen en/of online oplossingen.

015 - 2 690 391

klantenservice@nen.nl


NEN Landbouw & Levensmiddelen
Voor inhoudelijke vragen over AgroFoodnormen en deelname aan normcommissies.

015 - 2 690 351

afc@nen.nl

Meest bekeken normen

NEN Shop