Column over alledaagse zaken

Aap, noot, Mies, tafel en stoel

18-05-2018 Ik kom wel eens bij mijn zoon en dochter in de klas. We hebben het dan respectievelijk over groep 3 en 4. Het inmiddels beruchte ‘Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent!’ klinkt op hun basisschool tot mijn grote verdriet niet meer door het lokaal.

Lees meer

De gevallen Godfather

17-04-2018 Het was hard werken, maar vooral ook gezellig. Om vijf uur ’s ochtends beginnen, koude handen omdat je dicht bij de grond zat, of soms zelfs erop. De radio aan, kletsen met de buurvrouw die net zo snel werkte als ik. Ruim twintig jaar heb ik in het tuinbouwbedrijf van mijn vader gewerkt. Het bossen van radijs verschijnt nog wel eens in mijn dromen.

Lees meer

Ben je een Mad Man met een elektronische sigaret?

20-03-2018 Ondanks het passeren van de maartequinox en de eerste lentezonneschijn, draaien onze hoekbank en tv de nodige overuren. Inmiddels hebben ook wij ons aangesloten bij de groeiende schare fans van Netflix. Niet alleen voor de kinderen een uitkomst op een koude of regenachtige middag, maar ook voor volwassenen biedt de streamingdienst aardig wat vertier.

Lees meer

De lekkerste column ooit

07-02-2018 Soms heb ik als freelance journalist ware geluksmomentjes tijdens mijn werk. Dat de rillingen van genot over mijn rug lopen, de haartjes recht overeind gaan staan. Dat mijn werk me zo veel plezier verschaft dat ik er een fysieke geluksreactie van ondervind. Zo’n moment had ik toen ik het groene licht kreeg een column over bier te schrijven.

Lees meer

Van wegen naar meten

23-01-2018 Waarde lezers! Vanaf deze plaats wens ik u allereerst nog een goed 2018. Moge het een succesvol jaar worden waarin u gezond mag blijven en u op het werk ook regelmatig successen boekt. En moge uw broekriem deze maanden een gaatje strakker aangetrokken worden.

Lees meer

Eerder door u bekeken

Vragen? Wij helpen u graag.


NEN Klantenservice
Voor vragen over het bestellen van normen en/of online oplossingen.

015 - 2 690 391

klantenservice@nen.nl


NEN Landbouw & Levensmiddelen
Voor inhoudelijke vragen over AgroFoodnormen en deelname aan normcommissies.

015 - 2 690 351

afc@nen.nl

Meest bekeken normen

NEN Shop

Normoverzichten:

De overzichten geven u de normen weer voor Landbouw & Levensmiddelen, ingedeeld op onderwerp. Digitaal en altijd up-to-date!