Webtool Managementsystemen - Praktische hulp bij transitie en implementatie

U wilt als milieumanager weten welke wijzigingen in de nieuwe ISO 14001 van belang zijn voor het milieumanagementsysteem in uw organisatie.

Wat is nieuw in ISO 14001:2015, wat gewijzigd
De webtool Managementsystemen geeft u direct toegang tot NEN-EN-ISO 14001:2015 en vergelijkt deze met NEN-EN-ISO 14001:2004. U krijgt helder inzicht in wat nieuw is, wat gewijzigd en welke tekst waarheen is verplaatst. Ook kunt u inzien welke tekstdelen tot de High Level Structure behoren.

De toelichting uit Annex A is op overzichtelijke wijze toegevoegd aan de relevante paragraaf in de norm. Gaandeweg zal ook relevante informatie toegevoegd worden, zoals de NEN-EN-ISO 14004 als deze opnieuw is gepubliceerd.

Om de webtool in uw organisatie te gebruiken kunt u, als beheerder, een status geven aan een eis in de norm, rollen toekennen aan medewerkers binnen de organisatie en online notities maken. Zo is de webtool een praktische hulp bij de transitie en implementatie.

Voor wie?
De webtool Managementsystemen is een praktische hulp voor milieumanagers, KAM-coördinatoren en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het opzetten, invoeren en onderhouden van een kwaliteitsmanagementsysteem en willen weten welke wijzigingen belangrijk zijn voor het managementsysteem in hun organisatie.

De webtool Managementsystemen biedt de volgende functionaliteiten:

• Direct toegang tot NEN-EN-ISO 14001:2015
• Wat is er gewijzigd? Vergelijk oude met nieuwe norm
• Geef actuele status aan in het voldoen aan eisen in de norm
• Ken taken toe en maak online notities
• Exporteren actielijst
• Inzicht in High Level Structure
• 2-talig: Nederlands of Engels
Direct aan de slag Wilt u toegang tot de webtool Managementsystemen? Neem dan nu een abonnement! U heeft tevens de online beschikking over de norm ISO 14001.

* Abonnementen worden per jaar afgesloten.


Liever eerst proberen? Neem dan een proeflicentie van 7 dagen.

Eerder door u bekeken

Neem een jaarabonnement

Webtool Managementsystemen vanaf € 212,00 per jaar per licentie

Liever eerst proberen? Neem dan een proefabonnement van 1 maand.