Webtool Managementsystemen - Praktische hulp bij transitie en implementatie

U wilt als kwaliteitsmanager weten welke wijzigingen in de nieuwe ISO 9001 van belang zijn voor het kwaliteitsmanagementsysteem in uw organisatie. De webtool Managementsystemen geeft u direct toegang tot NEN-EN-ISO 9001:2015 en vergelijkt deze met NEN-EN-ISO 9001:2008.

Wat is nieuw in ISO 9001:2015, wat gewijzigd
U krijgt helder inzicht in wat nieuw is, wat gewijzigd en welke tekst waarheen is verplaatst. Ook kunt u inzien welke tekstdelen tot de High Level Structure behoren.

Ook NEN-EN-ISO 9000 is toegevoegd. Met één klik weet u wat de definities van de gebruikte termen zijn. U heeft ook toegang tot de hele norm. Gaandeweg zal relevante informatie toegevoegd worden.

Om de webtool in uw organisatie te gebruiken kunt u, als beheerder, een status geven aan een eis in de norm, rollen toekennen aan medewerkers binnen de organisatie en online notities maken. Zo is de webtool een praktische hulp bij de transitie en implementatie.

Voor wie?
De webtool Managementsystemen is een praktische hulp voor kwaliteitsmanagers, KAM-coördinatoren en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het opzetten, invoeren en onderhouden van een kwaliteitsmanagementsysteem en willen weten welke wijzigingen belangrijk zijn voor het managementsysteem in hun organisatie.

De webtool biedt de volgende functionaliteiten:

• Direct online toegang tot NEN-EN-ISO 9001:2015
• Inclusief NEN-EN-ISO 9000 (definities) en NVN-ISO/TS 9002 (richtlijnen voor tepassing ISO 9001)
• Wat is er gewijzigd? Vergelijk oude met nieuwe norm
• Geef actuele status aan in het voldoen aan eisen in de norm
• Ken taken toe en maak online notities
• Exporteren actielijst
• Inzicht in High Level Structure
• 2-talig: Selecteer uw taal: Nederlands of Engels
Direct aan de slag Wilt u toegang tot de webtool Managementsystemen? Neem dan nu een abonnement! U heeft tevens de online beschikking over de normen ISO 9001, ISO 9000 en ISO /TS 9002.

* Abonnementen worden per jaar afgesloten.


Liever eerst proberen? Neem dan een proeflicentie van 7 dagen.

Eerder door u bekeken

Neem een jaarabonnement

Webtool Managementsystemen vanaf € 212,00 per jaar per licentie

Liever eerst proberen? Neem dan een proefabonnement van 1 maand.