Webtool Managementsystemen - Praktische hulp bij transitie en implementatie

Het belang van informatiebeveiliging blijft toenemen. Met dagelijks nieuws over hackers en informatielekken in het achterhoofd is het van essentieel belang dat u binnen uw organisatie de informatiebeveiliging goed op orde heeft. Dat kan nu met de webtool Managementsystemen.

Webtool Managementsystemen: uw hulp bij o.m. informatiebeveiliging
U krijgt helder inzicht in wat nieuw is, wat gewijzigd en welke tekst waarheen is verplaatst. Ook kunt u inzien welke tekstdelen tot de High Level Structure behoren.

Om de webtool in uw organisatie te gebruiken kunt u, als beheerder, een status geven aan een eis in de norm, rollen toekennen aan medewerkers binnen de organisatie en online notities maken. De openstaande acties kunt u gemakkelijk exporteren. Zo is de webtool een praktische hulp bij de transitie en implementatie.

De webtool Managementsystemen is nuttig voor iedereen die verantwoordelijk is voor het opzetten en onderhouden van een informatiebeveiligingssysteem en/of willen weten welke wijzigingen belangrijk zijn voor het managementsysteem in hun organisatie. U bent bijvoorbeeld ICT-manager, kwaliteitsmanager, adviseur of projectmanager.

Functionaliteiten
• Direct online toegang tot NEN-EN-ISO/IEC 27001
• Inclusief NEN-EN-ISO/IEC 27002
• Vergelijk oude en actuele norm
• Altijd en overal beschikbaar
• Makkelijk online notities maken en taken toekennen
• Verrijkt met relevante normen • Beschikbaar in 2 talen: Nederlands en Engels

Direct aan de slag Wilt u toegang tot de webtool Managementsystemen? Neem dan nu een abonnement! U heeft tevens de online beschikking over de norm ISO 27001.

* Abonnementen worden per jaar afgesloten.


Liever eerst proberen? Neem dan een proefabonnement.

Eerder door u bekeken

Neem een jaarabonnement

Webtool Managementsystemen vanaf € 212,00 per jaar per licentie.

Liever eerst proberen? Neem dan een proefabonnement van 1 maand.