Een geslaagde en informatieve HKZ-kwaliteitsdag

12-05-2014 Zo ‘n 80 deelnemers uit diverse sectoren (o.a. Gehandicaptenzorg, Kraamzorg, Apotheken, ouderenzorg en ziekenhuizen) bezochten op dinsdag 8 april de HKZ-kwaliteitsdag. Een dag die in het teken stond van kwaliteit en veiligheid, en die ruimte gaf om ervaringen uit te wisselen en informatie op te doen tijdens de verschillende workshoprondes en de informatiemarkt.

Elke deelnemer kon vier workshoprondes bijwonen en op deze manier in een relatief korte tijd informatie opdoen. Een greep uit het workshopaanbod:

  • Prestatiegericht sturen, het gebruik van indicatoren.
  • Lean; kort cyclisch verbeteren.
  • Kennismaken met het uitvoeren van risicoanalyses.

Er was niet alleen tijd voor verdieping, maar ook voor ontspanning tijdens het inspirerende intermezzo verzorgd door professioneel illusionist Jan Reinders. Met verbazingwekkende trucs gaf hij op een ontspannende manier een andere kijk op werken aan kwaliteit.

Hoewel een dag te kort is om diep in te kunnen gaan op alle thema’s, kijken we terug op een geslaagde en informatieve dag.

Volgende editie

Heeft u deze HKZ-kwaliteitsdag gemist, of was u erbij en bent u zo enthousiast dat u er graag nog een keer bij wilt zijn? Wees gerust, op donderdag 30 oktober organiseert NEN/HKZ wederom een kwaliteitsdag. De uitnodiging volgt te zijner tijd.

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over de kwaliteitsdag: Jojanneke Bolder, consultant Zorg & Welzijn NEN/HKZ, telefoon (015) 2 690 318 of e-mail jojanneke.bolder@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Vragen over HKZ?

Neem contact met ons op

(015) 2 690 318

info@hkz.nl

Meer Zorg & Welzijn