Verf & Coatings

Overal wordt verf of een coating gebruikt of het nu is op de deurpost of als bescherming op een vliegtuig. Vast staat dat een verf of coating het behoud van uw product is. Er zijn veel Europese en internationale normen op allerlei gebied. Een samenvoeging hiervan vindt u in de ISO Handbooks Paints & Varnishes 2012.Vierde editie: ISO Handbooks Paints & Varnishes

Dit is de vierde druk van de normenbundels Paints & Varnishes. Daarin staan alle relevante internationale normen aangaande verf. Belangrijk dus!

De normen in de bundel zijn tot stand gekomen door de inzet van experts in het normontwikkelingsproces gedurende vele jaren over de hele wereld. De voortdurend groeiende kennis en ervaring van deze experts leidt tot innovatie en wordt steeds opnieuw vastgelegd in internationale normen.

Omgekeerd bieden deze normen de basis voor verdere groei in kwaliteit en innovatieve concepten. Om de prijs-kwaliteitsverhouding van het product, gebaseerd op deze normen, te garanderen, raden we iedereen in de verfindustrie aan om deze normen toe te passen.

Delen ISO Handbooks Paints & Varnishes

Pakket met 25% korting

Eerder door u bekeken