Advies opzetten en invoeren ISO 27001

Bij het opzetten en implementen van een ISMS (Information Security Management Systeem) komt aardig wat kijken. ISO 27001 stelt veel meer inhoudelijke eisen aan een managementsysteem dan bijvoorbeeld ISO 9001. Ook schrijft de norm een aantal verplichte processen voor.

NEN Training & Advies heeft een effectieve en bewezen aanpak ontwikkeld om in korte tijd een ISMS te integreren in een bestaand (gecertificeerd) managementsysteem. Onderdelen zoals directiebeoordeling, het uitvoeren van interne audits en documentbeheersing kunnen voor ISO 9001 en ISO 27001 worden gecombineerd. Veel bedrijven kiezen er voor deze systemen te integreren. Hierdoor kan de invoering snel en efficiƫnt plaats vinden. Het resultaat van deze integratie is een rendabel, eenduidig en beheersbaar systeem.

Meer informatie?

Wilt u weten hoe de norm ISO 27001 het beste kan worden vertaald naar uw organisatie? Bel voor een afspraak: 015 269 188 of mail naar training@nen.nl

Eerder door u bekeken

Vragen over informatiebeveiliging?

Voor informatie over
ISO 27001 informatiebeveiliging of als u zich wilt aanmelden als normcommissielid, neem dan contact op met Tom Hoogendijk.

(015) 2 690 200

kid@nen.nl

Vragen over informatiebeveiliging in de zorg?

Voor meer informatie of als u zich wilt aanmelden als normcommissielid. Neem contact op met Kars Jansen.

(015) 2 690 261

kars.jansen@nen.nl

Veelgestelde vragen

Lees de veelgestelde vragen en antwoorden op het gebied van informatiebeveiliging en standaardisatie.
Bekijk FAQ informatiebeveiliging

Trainingen informatiebeveiliging

Normontwikkeling