Doe mee met de Week van de Loopbaan!

17-09-2018 In de week van 17 tot en met 22 september 2018 openen loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag. Een initiatief van Noloc waarbij werkenden, werkzoekenden én werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en vrijblijvend advies in te winnen.

Hiermee wordt aandacht gegeven aan het belang van LevenLangOntwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.

NEN ondersteunt en promoot dit initiatief. Gebruik de mogelijkheid om loopbaanadvies in te winnen en misschien ben jij binnenkort één van onze collega’s.
Kijk eens voor meer informatie over werken bij NEN en de vacatures op www.werkenbijnen.nl.

Werken bij NEN betekent verbinden en bruggen bouwen. Werken aan een betere en veiligere maatschappij. In Nederland of in ons internationale netwerk. Pas afgestudeerd of al jaren ervaring? Bij ons kun je alle kanten op. Iedereen brengt zijn eigen talenten en kwaliteiten mee. Die hebben we nodig om ons internationale netwerk te behouden en te vergroten. Pas jij bij onze professionele, maar informele organisatie? Solliciteer dan op een van onze vacatures.

Meer informatie

Meer informatie over de Week van de Loopbaan is te vinden via https://www.noloc.nl/weekvandeloopbaan.

Recently Viewed

More information?

Please contact NEN Communications department.

00 31 152 690 435

communications@nen.nl