Mondiaal forum voor gasanalyse in Den Haag

18-06-2019 Àngels Orduña Cao, directeur van de SPIRE Association, heeft vandaag de 10e editie van het GAS Analysis evenement geopend in de Fokker Terminal in Den Haag. De 2050 visie van SPIRE werd gepresenteerd, de publiek-private samenwerking voor duurzame procesindustrie via grondstof- en energie-efficiency. GAS Analysis 2019 is het toonaangevende internationale evenement op het gebied van analyse van gassen. De laatste ontwikkelingen en toepassingsmogelijkheden op het gebied van laboratoriumtechnologie, procesanalyse, metrologie en sensortechnologie worden gepresenteerd.

Meer dan 200 internationale experts afkomstig van wereldwijd bekende bedrijven, de academische wereld en metrologische instituten zijn in Den Haag bijeengekomen voor een driedaags congres dat meer dan 50 lezingen in twee parallelle sessies omvat.

Grensverleggende analytische ontwikkelingen

Deze experts presenteren en bespreken – grensverleggende – analytische ontwikkelingen op het gebied van energie zoals aardgas, biogas en waterstof, veiligheid, gezondheid en milieu, laboratorium en procesoptimalisatie, metrologie, normalisatie en certificatie én isotoopmetingen. Onderzoeksresultaten die nog niet voldoende ontwikkeld zijn voor een lezing worden op posters getoond. Een nieuw element op GAS Analysis 2019 is de mogelijkheid om korte cursussen te volgen.

Netwerken, posterpresentaties en dinerevent

GAS Analysis 2019 bestaat verder uit een tentoonstelling in de Hangar, de ruimte die voorheen werd opgebruikt om vliegtuigen op stellen waaraan studenten werkten. Er zijn 35 bedrijven aanwezig om hun nieuwste producten en diensten te tonen aan een doelgericht publiek. De beursvloer is tevens een gemoedelijke ontmoetingsplek gedurende de pauzes om te netwerken en de onderwerpen te bespreken die bij de lezingen en posterpresentaties aan bod zijn geweest. Tijdens de feestelijke ceremonie ter ere van de 10e editie in de Hangar en een dinerevenement op het strand van Scheveningen, is er verder gelegenheid om te netwerken.

Meer informatie

GAS Analysis 2019 wordt georganiseerd door NEN en de ISO technische commissie ‘Analysis of gases’. Informatie over het evenement is beschikbaar op www.gasanalysisevent.com

Recently Viewed

More information?

Please contact NEN Communications department.

00 31 152 690 435

communications@nen.nl