NEN en BNR Nieuwsradio

25-05-2016 NEN is in Nederland hét kennisnetwerk voor normontwikkeling en normtoepassing, toch zijn veel mensen nog niet bekend met normen en hoe normen tot stand komen. Door middel van radiocommercials en sponsoring van het radioprogramma Eyeopeners willen wij een groter publiek betrekken bij normalisatie en de rol van normalisatie bij innovatie belichten.

Uw huidige ISO 9001-certificaat

In september 2015 zijn de nieuwe edities van ISO 9001 en ISO 14001 gepubliceerd. Wereldwijd hebben gebruikers lang uitgekeken naar deze nieuwe normen, die een impuls zullen geven aan bijdetijds kwaliteits- en milieumanagement.

Wat betekent de publicatie van de nieuwe ISO-normen voor uw huidige ISO 9001-certificaat? Raadpleeg de veelgestelde vragen. Wilt u zich nog beter voorbereiden op de transitie? Volg dan bij ons een training. Zo leert u alles over de nieuwe ISO 9001.

Meepraten over de inhoud van normen en richtlijnen?

Wie deelneemt aan normalisatie, beslist mee over de inhoud van de afspraken en is als eerste geïnformeerd over nieuwe initiatieven. NEN brengt als non-profitorganisatie belanghebbende partijen bij elkaar om gezamenlijk toepasbare afspraken te maken en faciliteert de implementatie hiervan. NEN biedt daarbij een toegangspoort voor marktpartijen aan internationale besluitvorming die de exportkracht bevordert.

Wilt u ook meepraten over normen en richtlijnen in uw vakgebied? Dan is het interessant om te bekijken of u normcommissielid wilt worden. U oefent dan direct invloed uit op de inhoud van een norm.

Volg een training, op locatie of online

Wilt u meer weten over het toepassen van NEN-normen, HKZ-normen en ISO-richtlijnen? Volg dan een training van NEN. Dat kan op locatie of online. Bekijk ons aanbod en neem gerust contact met ons op.
Wist u dat het vanaf 4 deelnemers ook aantrekkelijk is om te kiezen voor een bedrijfstraining? U kunt kiezen uit een standaard of maatwerk training. Uw leerbehoefte staat altijd centraal, ook als u kiest voor een blended leertraject.

Meer over NEN op BNR Nieuwsradio

Piet-Hein Daverveldt, Algemeen Directeur NEN, over deze campagne:

"Een van onze speerpunten is NEN beter op de kaart zetten. We willen dat mensen weten dat NEN hét Nederlandse kenniscentrum op het gebied van normontwikkeling en normtoepassing is. Met de promotie op BNR Nieuwsradio interesseren we de decision makers van Nederland voor het normalisatieproces zodat zij hun innovatieve producten en diensten kunnen opschalen en vermarkten."

Wilt u meer weten over onze sponsoring van het radioprogramma Eyeopeners? Lees dan het bericht 'NEN en BNR Eyeopeners'.

Recently Viewed

More information?

Please contact NEN Communications department.

00 31 152 690 435

communications@nen.nl