NEN werkt tijdens maatregelen rondom coronavirus ‘digitaal’ door

22-04-2020 Update 22 april: NEN volgt de adviezen van het kabinet en de RIVM en heeft, zoals vele bedrijven in de wereld, maatregelen genomen om ons werk anders in te richten. Het reguliere werken op kantoor en de vele fysieke bijeenkomsten die normaal gesproken plaatsvinden, kunnen tijdelijk niet. Gelukkig zijn we, zowel nationaal als internationaal, al gewend veel 'op afstand' te doen en gaat het werk bij NEN gewoon door.

De genomen maatregelen tot en met 28 april en/of 1 juni:

  • Van 23 maart tot en met 20 mei is het kantoorgebouw aan de Vlinderweg in Delft gesloten.
  • Vergaderingen, trainingen en andere bijeenkomsten worden, waar mogelijk, anders ingericht. Alle NEN-medewerkers kunnen thuiswerken. Met onze klanten, stakeholders en andere relaties zullen we online vergaderen en overleggen, al dan niet via online tools, webinars, e-mail of telefonisch. Er is heel veel ‘virtueel’ mogelijk en we beschikken over de digitale middelen om ‘gewoon’ met u samen te blijven werken.
  • Alle evenementen die zouden plaatsvinden voor 1 juni worden geannuleerd of verplaatst naar een latere datum.
  • Geboekte trainingen worden, indien mogelijk, online verzorgd of verplaatst naar een latere datum. Deelnemers van trainingen krijgen hierover persoonlijk bericht.

Wij vragen om uw begrip en hopen dat u, net als wij, creatief meedenkt in alles dat op een digitale wijze doorgang kan vinden.

Internationale afspraken

Het normalisatiewerk én onze trainingen komen door de genomen maatregelen niet stil te liggen. Om het internationale normalisatiesysteem draaiende te houden, zorgen ook het Europese CEN-CENELEC en mondiale ISO voor alternatieve oplossingen. Vergaderingen vinden zoveel mogelijk virtueel plaats, worden uitgesteld of geannuleerd. Alle betrokken commissieleden worden hierover individueel geïnformeerd.

Meer informatie

Indien u voor 28 april aanwezig zou zijn bij een van onze bijeenkomsten, vergaderingen of trainingen, ontvangt u persoonlijk bericht over de status en onze oplossing. Dit geldt ook voor evenementen die zouden plaatsvinden voor 1 juni. Heeft u nog andere vragen? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie, e-mail communicatie@nen.nl.

Lees ook het eerdere nieuws gerelateerd aan het coronavirus

Een overzicht van al het nieuws en achtergrondinformatie gerelateerd aan het coronavirus vindt u op de pagina 'Maatregelen en oplossingen ten tijde van COVID-19'.

Recently Viewed

More information?

Please contact NEN Communications department.

00 31 152 690 435

communications@nen.nl