CEPE Annual Conference 2016 Lisbon, 6 October 2016'

12-07-2016 CEPE Annual Conference 2016 Lisbon, 6 October 2016, Portugal

De jaarlijkse conferentie van CEPE, de Europese brancheorganisatie voor de industrie op het gebied verven en drukinkten, staat in het teken van “Stewardship: Our licence to operate”. Tijdens deze conferentie wisselen vertegenwoordigers van deze sector met elkaar van gedachten over hun rol als goede rentmeesters en doen ze inspiratie op over de manier waarop de verf- en coatingsindustrie de uitdagingen van rentmeesterschap en duurzaamheid kan aangaan.

Op het programma staan boeiende sprekers die hun inzichten op het gebied van duurzaamheid, circulaire economie en biobased alternatieven delen. Jarno Dakhorst van NEN is een van de sprekers. In zijn presentatie gaat hij in op de instrumenten voor het verkrijgen van duurzaam geproduceerde biomassa als grondstof voor de verf- en coatingsindustrie alsook het bepalen van het biobased gehalte van de materialen en producten.

Meer informatie over de conferentie met inbegrip van het programma, de locatie en de wijze van registratie is te vinden op de website van European Coatings.Eerder door u bekeken