Cedeo-erkenning voor NEN Trainingen met twee jaar verlengd

04-10-2019 NEN Trainingen beschikt sinds 2015 voor zowel de open-roostertrainingen, de maatwerktrainingen als e-learning over de Cedeo-erkenning. Een Cedeo-erkenning betekent dat meer dan tachtig procent van de klanten (zeer) tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en het opleidingsinstituut. Dit keurmerk blijft NEN Trainingen voeren, want de Cedeo-erkenning is verlengd tot 2021.

'Hoge kwaliteit docenten, breed aanbod trainingen, goede prijs-kwaliteitverhouding, vlotte en flexibele organisatie' zijn slechts enkele reacties uit het recente Cedeo-klanttevredenheidsonderzoek van NEN Trainingen.

Ontwikkeling en groei

Marc Klumper, manager Productmanagement: ‘De verlenging van de Cedeo-erkenning onderstreept de kwalitatieve groei binnen NEN Trainingen. Het is een mooi compliment van onze klanten om te lezen hoe ze ons waarderen. De komende jaren blijven we innoveren om de waarde te creëren die klanten nodig hebben bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling van vaardigheden die van belang zijn bij het toepassen van normen in hun werkproces. We willen nog meer aansluiten bij de praktijk, mensen via leerpaden langer helpen in hun ontwikkeling en 'soft skills' toevoegen in de programma’s wanneer dit bij de toepassing van de norm relevant is. We zien namelijk steeds meer dat het toepassen van normen niet alleen eisen stelt aan technische kennis en vaardigheden, maar ook aan houding, gedrag en bepaalde managementvaardigheden van de gebruiker.'

Over Cedeo

Cedeo is een onafhankelijke intermediaire organisatie die organisatieadviesbureaus en opleidingsinstituten onderzoekt op klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Tijdens het klanttevredenheidsonderzoek benadert Cedeo (opleidings)functionarissen en trainingsdeelnemers met een aantal gerichte vragen over hun ervaringen met de organisatie. P&O functionarissen en inkopers van opleidingen nemen de Cedeo-erkenning vaak mee in hun selectie van opleidingsinstituten.

Marc Klumper ontvangt van Hyacinthe van Emst (Cedeo) de verlenging van de Cedeo-erkenning.

Eerder door u bekeken

Meer informatie

Voor meer informatie over onze trainingen kunt u op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur contact met ons opnemen.

015 2 690 391

training@nen.nl