European Forum for Industrial Biotechnology and the Bioeconomy (EFIB), Glasgow, 19-20 oktober 2016

15-09-2016 EFIB, 19-20 october 2016, Glasgow

EFIB is een toonaangevend evenement waar business, beleid en wetenschap samenkomen om vaart te maken met het succes van de Europese bio-economie. Aan de hand van plenaire sessies en 6 tracks worden de ruim 400 deelnemers geïnformeerd over belangrijke onderwerpen zoals grondstoffen, regionale en nationale initiatieven voor de bio-economie, investeringen, innovatie en hoe succesvol te zijn in een markt met lage olieprijs.

De bio-economie maakt deel uit van de circulaire economie. Een van de plenaire sessies zoomt op dit onderwerp in, onder meer via een paneldiscussie over het creëren van markten binnen de circulaire economie en de rol die industriële biotechnologie hierin kan spelen. Jarno Dakhorst van NEN is een van de panelleden. Hij zal ter introductie het bepalen van het biobased gehalte van biobased producten onder de aandacht brengen als belangrijke bouwsteen van de bio-economie en uitwisseling van grondstoffen in de circulaire economie.

Meer informatie over de conferentie met inbegrip van het programma, de locatie en de wijze van registratie is te vinden op de EFIB website
Eerder door u bekeken