2-daagse Training ‘Functioneel Specificeren en het opstellen van een Programma van Eisen’

18-03-2013 NEN organiseert op 17 en 18 april 2013 een 2-daagse training over Functioneel Specificeren en het opstellen van een Programma van Eisen. Deze training wordt gehouden in Hotel Groot Warnsborn in Arnhem.

NEN organiseert op 17 en 18 april 2013 een 2-daagse training over Functioneel Specificeren en het opstellen van een Programma van Eisen. Deze training wordt gehouden in Hotel Groot Warnsborn in Arnhem.

Doelgroep

De training is van belang voor inkopers, assortimentscoördinatoren, technici, zorgverleners, managers van ziekenhuisafdelingen (Anesthesie, OK, IC) en fabrikanten en leveranciers van medische hulpmiddelen. De samenstelling van de groep zal een combinatie zijn van zorgprofessionals en fabrikanten.

Programma

Onderwerpen die tijdens de training aan bod komen zijn:

  • Inkoopproces, stappen in het proces, Kraljic matrix, introductie gemeenschappelijke casus;
  • Organisatie van het PvE proces, ketenanalyse, formuleren van functionele eisen;
  • Risicoanalyse;
  • Bespreken geformuleerde eisen, wegen en meten, beantwoorden van een PvE, beoordelingsmethodiek;
  • Scoren van de gegeven antwoorden, proefplaatsing, gunnen van de opdracht, uitslag aanbestedingscasus.

In de flyer leest u meer over het programma van de training.

Inschrijving

In 2012 zijn de trainingen een enorm succes geweest. De gevarieerde samenstelling van de groep (inkopers, zorgprofessionals, klinisch fysici, consultants en fabrikanten), de uitgebreide inhoud van het programma en de locatie zorgden voor enthousiaste reacties van de deelnemers. Schrijf u snel in via het inschrijfformulier of via e-mail aan Silvia van Etten. Er is plaats voor 15 deelnemers. De kosten voor de training zijn gebaseerd op een volledig verzorgde 2-daags verblijf in hotel Warnsborn inclusief lunches, diner, overnachting en ontbijt. U betaalt hiervoor € 1.250, -.

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

communicatie@nen.nl