Bijeenkomst ‘NEN-Platform Industrie & Veiligheid’

23-01-2017 Op 17 maart 2017 organiseert NEN van 13.00 tot 16.30 uur een bijeenkomst over het nieuwe platform voor Industrie & Veilgheid. Met onder andere de herziening van de machinerichtlijn, de ontwikkeling van de PGS nieuwe stijl en de ontwikkeling van talloze nieuwe en bestaande normen zijn er grote veranderingen op komst. Om alle partijen in de Nederlandse industrie mee te laten profiteren van de kennis op het gebied van wetgeving, normalisatie en standaardisatie, heeft NEN een nieuw initiatief opgezet: het NEN-Platform Industrie & Veiligheid.

Het Platform Industrie & Veiligheid biedt zowel leden als niet-leden van verschillende normcommissies de mogelijkheid om de huidige ontwikkelingen te volgen, kennis te delen en het netwerk te vergroten. Het doel van het platform is om samen de actuele ontwikkelingen in standaardisatie en in de Europese en nationale wetgeving te bespreken. Door verschillende disciplines samen te brengen op een platform, raakt men breed geïnformeerd en kan er actief worden uitgewisseld tussen aangrenzende commissies en werkgebieden.

Het Platform Industrie & Veiligheid verbindt onder andere de ontwikkelingen binnen de vakgebieden van Machinebouw, Drukapparatuur, Arbeid en ATEX.

Meer informatie en aanmelden

Voor informatie: neem contact op met Okke-Jaap Prent, telefoon (015) 2 690 180 of e-mail: advies.machinebouw@nen.nl.

Wilt u zich inschrijven? Aanmelden kan via de website.

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

communicatie@nen.nl