Doe mee aan de fotowedstrijd 'Normen in beeld'!

15-08-2016 In 2016 bestaat NEN 100 jaar, een ware mijlpaal in de geschiedenis van normalisatie in Nederland. Ter ere van het 100-jarig bestaan organiseert NEN de fotowedstrijd ‘Normen in beeld’. Ben je of ken je iemand die graag foto’s maakt? Doe dan mee en upload jouw foto('s) vóór 8 oktober!

Voor velen zijn normen onzichtbaar, maar we hebben er allemaal dagelijks mee te maken. Dat klinkt heel logisch als het gaat om gebouwen of de industrie, maar juist ook aan onze dagelijks gebruikte producten liggen allemaal normen ten grondslag. Door middel van deze wedstrijd willen we normen en normalisatie onder de aandacht brengen. Dit kunnen normen zijn die je in het dagelijks leven, tijdens je werk of bijvoorbeeld op vakantie tegenkomt. Als je goed kijkt, zijn normen namelijk écht overal.

Hoe doe ik mee?

Ga naar fotowedstrijd.nen.nl en doe mee! Dat kan zowel via de pc als mobiel. Upload jouw mooiste foto waarin een norm of normalisatie centraal staat. Laat ons duidelijk weten om welke norm het gaat door dit in de bestandsnaam van jouw foto te vermelden! Dit kan een foto van jou of een product of dienst zijn die te maken heeft met normen in het dagelijks leven of op de werkvloer. Twijfel niet over de inhoud, want normen vind je overal! Heb je inspiratie nodig? Lees dan de folder ‘Normen, handig voor iedereen’ of neem een kijkje op www.nen.nl/100jaar.

Meedoen!

Na het uploaden van jouw mooiste foto maak je kans op de vakjury- of publieksprijs. Deel de foto vervolgens via social media en roep familie, vrienden en kennissen op te stemmen op jouw inzending. Wie de meeste stemmen verzamelt, maakt kans op de publieksprijs. De vakjury beoordeelt alle ingezonden foto’s en selecteert de winnaar van de vakjuryprijs, zie ook de 'Voorwaarden deelname'.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met NEN Communicatie & Marketing, e-mail communicatie@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

(015) 2 690 435

communicatie@nen.nl