Geslaagde Delftse Beursvloer bij NEN

01-05-2014 Met het thema 'Scoren doe je samen!' organiseerde De Delftse Uitdaging in april de Beursvloer 2014. 50 maatschappelijke organisaties en 50 bedrijven ontmoetten elkaar in een informele en dynamische sfeer om te 'handelen' in maatschappelijke betrokkenheid. Wat de een over heeft of wil bieden, is voor de ander zeer gewenst en vice versa. De Beursvloer leidde via 187 concrete afspraken (matches) tot samenwerking die voor beide partijen meerwaarde bieden. NEN was de gastheer.

De vergaderzalen van NEN op de begane grond waren samengevoegd tot een grote zaal. Hierin werden de maatschappelijke organisaties ontvangen. De bedrijven hadden hun ontvangst in de Antarticazaal op de eerste etage. Nadat de organisaties en de bedrijven zich in het Atrium hadden samengevoegd, opende Edwin van der Zijden (Facilitair Manager NEN) De Beursvloer en introduceerde hij de 'spreekstalmeester' Joost Verhoeff, bekende Delftenaar en ondernemer in hart en nieren. Nadat Willem Wolf als representant van NEN was voorgesteld, kon het matchen beginnen.

WK-quiz

Tussen de twee matchsessies van ieder drie kwartier hield Edwin van der Zijden de 'WK-quiz'. Hij stelde vragen over het WK, maar ook over de voetbalnormen om NEN, normalisatie en normen onder de aandacht te brengen. De winnaar kreeg als prijs de enige echte WK-voetbal!

Mooiste match

De mooiste match ontstond tussen drie bedrijven: Ontbijt voor Profijt, Firma Van Buiten en Hospice Delft. Hospice Delft wil het koude en het kille van een uitvaart wegnemen en meer mogelijkheid tot rouwen bieden. Het Hospice heeft behoefte aan teambuilding. Om dit te optimaliseren wordt gebruik gemaakt van het paard van Anne Kleijweg van Firma Van Buiten. Als tegenprestatie gaan de deelnemers aan de teambuildingsessies lunchen bij de Firma Van Buiten en fungeert het Hospice als klankbord voor de de richtingwijziging van het Uitvaartcentrum.

Na de matchsessies was er een buffet en de sing-a-song writer Olga Boer speelde live muziek. Al met al was het een zeer geslaagde avond!

De Delftse Uitdaging

De Beursvloer wordt georganiseerd volgens het principe van De Delftse Uitdaging: met gebundelde krachten realiseren zij de doelstelling: het samenbrengen van bedrijven en maatschappelijke organisaties om de stad nóg leuker te maken. NEN, Combiwerk, Gemeente Delft, vrijwilligers én Anny Oving namens de Delftse Uitdaging waren verantwoordelijk voor de Beursvloer 2014.

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

communicatie@nen.nl