Kom ook in beweging voor een klimaatkrachtige regio!

03-12-2018 Donderdag 29 november was de aftrap van de beweging Klimaatkrachtig Delfland in het ADO-stadion. NEN draagt bij aan de gezamenlijke ambitie in het netwerk van 40 partijen.

Dat het klimaat verandert is met het steeds extremere weer nu wel duidelijk, dat stoppen we niet meer. Wel kunnen we ons gebied ertegen wapenen. Zodat hitte, extreme droogte en fikse buien tot minder overlast en schade lijden. De partners van Klimaatkrachtig Delfland inspireren elkaar, ze bundelen hun krachten, verbinden netwerken en delen hun kennis. Zo werken ze samen aan een klimaatbestendige regio.

Inspireren en verbinden

Klimaatkrachtig Delfland is een initiatief van het Hoogheemraadschap van Delfland vóór de regio Delfland. Er zijn al veel goede initiatieven om de regio klimaatbestendig te maken.

Het netwerk Klimaatkrachtig Delfland verbindt partijen, initiatieven en projecten en wisselt kennis en kunde uit. Het inspireert en faciliteert hen om samen te werken. Het laat aansprekende projecten en initiatieven van partners zien en zet daarmee andere partijen aan om ook in beweging te komen. Met elkaar maken we onze regio leefbaar. Daar ligt de kracht van Klimaatkrachtig Delfland.

Conferentie ‘Samen vangen we de extremen op!’

Om de beweging een vliegende start te geven organiseert het Hoogheemraadschap van Delfland de conferentie ‘Samen vangen we de extremen op!’.

Inspirerende gastsprekers en voorbeeldprojecten, vele workshops en volop gelegenheid om kennis uit te wisselen; de ruim 300 deelnemers en sprekers gaan deze dag met elkaar aan de slag.

Met de ondertekening van de partnerverklaring slaan 40 partijen de handen ineen om samen te werken aan de klimaatbestendige regio. We zijn trots op deze brede betrokkenheid van de partners!

Met elkaar zijn we Klimaatkrachtig Delfland.
Ook partner worden? Check www.klimaatkrachtig.nl/partners

Fotograaf: Wilmar Dik

Meer informatie

Meer informatie over de betrokkenheid van NEN binnen dit project, neem contact op met: Emiel Verhoeff, NEN Business Development via businessdevelopment@nen.nl

Bekijk waar NEN mee bezig is op het gebied van klimaatadaptatie.

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

communicatie@nen.nl