Meer inzicht in Europese normalisatie met StandarDays

05-03-2015 Op 21 en 22 april vindt er bij CEN-CENELEC Meeting Centre in Brussel weer een tweedaagse training 'StandarDays' plaats. Deze informatiesessie is gericht op nieuwkomers in Europese normalisatie, maar is ook toegankelijk voor degenen die graag een beter inzicht willen krijgen in de werkwijze van CEN en CENELEC. StandarDays wordt tweemaal per jaar georganiseerd.

StandarDays geeft een duidelijk en gestructureerd overzicht van het Europese normalisatie systeem en van de CEN en CENELEC producten en processen. Ook worden de voordelen van betrokkenheid voor potentiele stakeholders besproken.

Bekijk het volledige programma.

Voor wie?

StandarDays is gericht op alle actoren die geïnteresseerd zijn in het Europese standaardisatie systeem: industrie, consumenten, bestuurders en regering, Europese instituten, onderzoekscentra, nationale normalisatie-instituten, academies, maatschappelijke stakeholders, etc.

Deelname, inschrijven en meer informatie

Deelname voor deze tweedaagse training bedraagt EUR 400. Voor CEN/CENELEC-leden is deelname gratis. Andere partners, liaisons, EU-instituten betalen EUR 200 en studenten betalen EUR 150. Meer informatie is te vinden op de evenementenpagina CEN-CENELEC.
Direct inschrijven.
Voor andere vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie van CEN-CENELEC.

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

communicatie@nen.nl