NEN Trainingen 2e geworden ‘Beste Opleider van Nederland’ verkiezing

14-12-2018 NEN Trainingen is tweede geworden tijdens de verkiezing van de 'Beste Opleider van Nederland 2018' in de categorie productie, techniek en bouw. Een resultaat waar we héél trots op zijn, omdat deze verkiezing wordt bepaald aan de hand van ervaringen van cursisten. De uitreiking vond plaats op 13 december in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Positieve reviews van deelnemers

Cursisten hebben voor deze verkiezing hun opleiders beoordeeld op basis van inhoud, trainers, organisatie en contact. Alle personeelsopleiders, trainingsinstituten en trainers van Nederland komen in aanmerking voor deze prestigieuze titel in één of meerdere categorieën. Opleiders en trainers worden door middel van cijfer en het aantal ervaringen beoordeeld.

Dankzij al deze gedeelde ervaringen heeft Springest een bedrag van € 6.528,- kunnen doneren aan Edukans. Een stichting die werkt aan beter onderwijs voor kinderen in ontwikkelingslanden.

Blijven verbeteren

Edmund Timm, Marketing & Sales Manager: 'Van de 6000 opleiders in Nederland heeft NEN Trainingen een plek behaald bij de beste 100 en zijn we tweede geworden in de categorie 'Productie, techniek en bouw'. Voor ons een enorme belangrijke categorie en we zijn dan ook enorm trots op dit resultaat. De reviews van onze cursisten motiveert ons om nog meer ons best te doen'. Blijf dit vooral doen, het is voor ons dé manier om te verbeteren'.

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

communicatie@nen.nl