NEN in ‘Doe maar Duurzaam’ bij RTL Z

05-10-2017 De wereld verandert snel en wordt bovendien steeds complexer. De samenleving vraagt niet alleen om ordening en veiligheid, maar ook om duurzaamheid. Innovaties in producten en concepten dragen bij aan een duurzame toekomst. Hoe deze innovaties sneller gemeengoed kunnen worden en daardoor zorgen voor een daadwerkelijke impact, vertellen Jaron Weishut van The Green Village en Harold Pauwels van NEN.

Zondag 15 oktober is de aflevering te zien om 17.00 in Doe Maar Duurzaam bij RTL Z

Waarom samenwerken en afspraken nodig zijn voor een circulaire en klimaat neutrale toekomst, is zondag 15 oktober te zien in de uitzending ondernemen van 'Doe Maar Duurzaam'; een informerend programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe Maar Duurzaam is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.

De herhaling is te zien op maandag 16 oktober om 7.30 uur in Doe Maar Duurzaam bij RTL Z. Daarnaast zijn er nog meer opties om de uitzending te zien:

  • Woensdag 18 oktober om 10.30 uur
  • Vrijdag 20 oktober om 13.05 uur
  • Zaterdag 21 oktober om 16.30 uur

Meer informatie

Voor meer informatie, neem contact op Vikas Ramsaroep, telefoon 015 2 690 121, e-mail marketing@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

communicatie@nen.nl