NEN lanceert app NEN Connect

22-01-2019 Slimmer werken met normen is nu nog makkelijker. Met de nieuwe NEN Connect app kunnen normgebruikers altijd en overal de normen van hun bedrijf raadplegen. De normen in hun collecties kan men lezen en downloaden via de app en zijn daardoor ook offline beschikbaar.

De app is gratis te downloaden in de Appstore (voor iPhone en iPad) en verschijnt binnenkort ook in de Playstore. Voor meer informatie: www.nenconnect.nl/app

In deze eerste release is de app alleen nog toegankelijk voor klanten met een unieke, persoonlijke inlognaam en wachtwoord. Bedrijven met een algemene inlog, IP-herkenning of bedrijfskoppeling (SSO) kunnen er nog geen gebruik van maken. In de toekomst zal de app ook beschikbaar zijn voor klanten die gebruik maken van een bedrijfskoppeling.

Functionaliteiten:

Met de app kunnen normgebruikers:

  • Recente wijzigingen volgen
  • De normen in de collecties van hun bedrijf inzien
  • Normen downloaden en lezen via de app, ook offline
  • Favoriete normen markeren en filteren
  • NEN Nieuws lezen

Inloggen

De app is zowel in het Nederlands als Engels beschikbaar. Klanten die een bedrijfsaccount hebben kunnen inloggen met hun persoonlijke inlognaam en wachtwoord van NEN Connect. Wie geen NEN Connect account heeft, kan inloggen door een gratis NEN Connect account aan te maken en zich te registeren als gratis gebruiker.

Meer informatie

Voor meer informatie over NEN Connect of persoonlijk advies kunt u contact opnemen met NEN Klantenservice, bereikbaar op telefoonnummer 015 2 690 391 of e-mail: normbeheer@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

communicatie@nen.nl