NEN op BNR Nieuwsradio

04-11-2019 NEN op de radio gehoord? We laten graag zien wat er zoal speelt op het gebied van de energietransitie en circulaire economie. Om een groter publiek kennis te laten maken met deze speerpunten, promoten we NEN en het meewerken aan afspraken sinds vandaag op BNR Nieuwsradio.

Voor alle experts in ons netwerk is het duidelijk wie NEN is en wat normen zijn. Maar veel mensen daarbuiten zijn nog niet bekend met het maken of toepassen van bijvoorbeeld NEN-, en ISO-normen en hoe die normen en richtlijnen tot stand komen.

Door onze samenwerking met BNR Nieuwsradio, de sponsoring van het radioprogramma BNR's Big Five en spots op de radio, willen wij een groter publiek kennis laten maken met wie NEN is en wat we doen als het gaat om afspraken vastleggen in normen en richtlijnen. In alle sectoren. Alle belanghebbenden kunnen bijdragen aan, en invloed uitoefenen op, afspraken voor een betere wereld.

We lichten nu de energietransitie en circulaire economie uit, omdat deze speerpunten vragen om veel nieuwe inzichten en deze juist via normen gemeengoed kunnen worden. Standaarden kunnen ervoor zorgen dat de energietransitie en de circulaire economie efficiƫnter en sneller tot stand komen.

Meer weten?

Meer inspiratie opdoen en lezen over wat er al gedaan wordt? Kijk op nen.nl/energietransitie of nen.nl/circulair

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

communicatie@nen.nl