NEN publiceert jaarverslag 2012

16-04-2013 NEN publiceert zijn jaarverslag 2012. Naast de verkorte jaarrekening en kengetallen zijn veel testimonials van klanten opgenomen. In het jaarverslag met de titel ‘Normalisatie een strategisch instrument’ worden de onderwerpen Topsectoren, innovatie en samenwerking met partners onder de aandacht gebracht.

In het afgelopen jaar zijn er weer veel nieuwe normen gepubliceerd. Ook is een groot aantal herzien. Aansprekende voorbeelden worden in het jaarverslag uitgelicht. Ook bij norm- promotie hebben mooie ontwikkelingen plaatsgevonden. Zo heeft Training & Advies e-learning geïntroduceerd: een lesmethode die veel flexibiliteit biedt. En de uitgeverij heeft in opdracht van Shell een onlinesysteem ontwikkeld voor hun beheer van bedrijfstandaarden (DEPs). Hoewel 2012 zeker geen gemakkelijk jaar voor NEN was, heeft het ook financieel positief kunnen afsluiten.

Meer informatie

U kunt het jaarverslag inzien of downloaden op www.nen.nl. Voor meer informatie kunt u terecht bij NEN-Communicatie via telefoon (015) 2 690 435 of e-mail communicatie@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

communicatie@nen.nl