NEN trotse sponsor van BNR programma ‘De Eeuw van mijn Dochters’

08-01-2020 Presentator Art Rooijakkers start vanaf donderdag 9 januari met een eigen twaalfdelige serie bij BNR Nieuwsradio. Het programma met de naam ‘De Eeuw van mijn Dochters’ is een persoonlijke zoektocht naar de nabije toekomst waarin zijn dochters zullen opgroeien. NEN is trotse sponsor van het programma, dat elke donderdagavond om 19.00 uur op BNR te horen is. De serie verschijnt ook als podcast.

BNR De Eeuw van mijn Dochters is een programma waarin Art Rooijakkers samen met de luisteraars op verkenning gaat in de 21e eeuw. Komt ons voedsel straks uit het laboratorium? Houden onze dijken het nog of wonen we straks op eilanden voor de kust? In gesprek met deskundigen worden er belangrijke thema’s besproken, zoals voedsel, waterbeheer en mobiliteit. Op deze manier krijgt de luisteraar een beeld van wat de volgende generatie mogelijk te wachten staat.

NEN sponsor van BNR De Eeuw van mijn Dochters

NEN is trotse sponsor van het nieuwe programma van BNR. De thema’s van de uitzendingen passen goed bij de onderwerpen waar NEN nu mee bezig is, zoals afspraken voor een circulaire economie, digitale transformatie, uitdagingen in de watersector en de energietransitie. Onderwerpen waar we voor de toekomst samen afspraken over moeten maken. NEN is in Nederland #1 als het gaat om normen: afspraken voor een betere wereld. Goede afspraken over producten, werkwijzen en diensten zijn belangrijk in deze veranderende wereld. Is de veiligheid in het geding dan zijn deze afspraken zelfs van levensbelang. Denk aan de afspraken op het gebied van klimaatverandering die ervoor zorgen dat we kunnen anticiperen op de toekomst. Bij NEN verbinden we partijen en belanghebbenden en zorgen wij ervoor dat ze komen tot afspraken die worden vastgelegd in normen en richtlijnen. Daarnaast ondersteunen we ook de toepassing en het gebruik van normen in de praktijk.

‘Met deze serie doe ik een poging grip op de toekomst te krijgen en zo een beeld te vormen van de wereld waarin mijn dochters en hun leeftijdsgenoten zullen leven. Die nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen past bij BNR, een zender die in mijn ogen de blik altijd naar voren heeft gericht.’

Art Rooijakkers, uit persbericht van BNR 1-1-2020

Meer informatie

Elke donderdag om 19.00 uur is ‘De Eeuw van mijn Dochters’ op BNR te horen en de podcasts zijn terug te luisteren via NEN. Voor meer informatie over de sponsoring van ‘De Eeuw van mijn Dochters’, neem contact op met de afdeling Communicatie via communicatie@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

communicatie@nen.nl