NEN viert Wereld Normalisatiedag in het Kyocera Stadion!

14-10-2016 Vandaag is het Wereld Normalisatiedag! Deze dag staat in het teken van alle mensen die zich wereldwijd bezighouden met normalisatie. Omdat NEN dit jaar 100 jaar bestaat, vieren we Wereldnormalisatiedag extra feestelijk met een symposium in het Kyocera Stadion in Den Haag.

NEN 100 jaar: visie & toekomst

Het symposium staat in het teken van innovatie en startups in relatie tot normalisatie. Vanaf 13:45 uur zijn er een aantal prominente sprekers die hun visie geven op normalisatie in relatie tot Europa (Joint Initiative on Standards), certificatie en toezicht en innovatie. Tenslotte schetsen zij hoe normalisatie zich in de toekomst zal ontwikkelen.

Tijdens de afsluitende netwerkborrel kan iedereen nog even napraten, (nieuwe) contacten leggen, maar ook de locatie-uitzending van BNR 'The Friday move' meemaken.

The Friday Move, ‘De journalistieke vrijdagmiddagborrel van Nederland'

BNR The Friday Move wordt iedere week van 16.00 tot 18.30 uur uitgezonden vanaf een aansprekende locatie in Nederland. Op vrijdag 14 oktober 'Wereldnormalisatiedag' is NEN gastheer voor deze uitzending vanuit het Kyocera Stadion. Presentator van The Friday Move is Wilfred Genee. De volgende gasten zitten in het radioprogramma:

  • Dennis Weening, presentator/ co-host
  • Sybrand Buma, CDA-fractieleider
  • Danny Mekić, internetondernemer
  • Zeljko Petrovic, ADO Den Haag-trainer
  • Steffen Morrison, soulzanger

Meer informatie

Wil u meer informatie over normalisatie dan kunt u contact opnemen met NEN Communicatie, telefoon (015) 2 690 435 of e-mail communicatie@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

communicatie@nen.nl