NENMagazine 01/2014 verschenen

03-03-2014 In de eerste uitgave van 2014 staan weer interessante interviews. Onder meer met Wiebe Draijer die zijn visie geeft op normen en normalisatie en met Robert-Jan Smits, Directeur-Generaal van DG Onderzoek en Innovatie (DG RTD) bij de Europese Commissie die inzoomt op Horizon 2020.

Daarnaast staan er onder meer achtergrondartikelen in over de nieuwe ISO-normen met het plug-in model, asset management, de mondiale richtlijn voor compliance management, succesvolle innovatie en crowdfunding.

U kunt NENMagazine direct online bekijken.Over NENMagazine

NEN Magazine is het relatiemagazine van NEN met mooie verhalen, interviews en informatie. Met dit blad willen wij u laten zien waar NEN voor staat, wat normalisatie voor het Nederlandse bedrijfsleven en de maatschappij betekent en hoe het bedrijven kan helpen te innoveren. NEN verstrekt het blad aan zijn normcommissieleden en de overheid en verschijnt twee keer per jaar.

De uitgaven van 2013 zijn ook nog beschikbaar. Lees meer op nen.nl/nenmagazine.

Meer informatie

Wilt u liever een printexemplaar ontvangen, stuur dan een mail naar communicatie@nen.nl. Voor meer infomatie kunt u bellen met onze afdeling Communicatie, telefoon (015) 2 690 435.

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

communicatie@nen.nl