NENMagazine 01/2016 verschenen

25-02-2016 NEN viert dit jaar zijn honderdjarig bestaan. Al deze jaren heeft normalisatie zijn waarde bewezen als instrument om veiligheid, gezondheid, duurzaamheid, innovatie en handel te bevorderen. Normalisatie kan ook bijdragen aan slimmere regulering en daarmee lasten beperken.

In de eerste uitgave van ons jubileumjaar staan weer interessante interviews. Onder meer met Ineke Dezentjé-Haming en Bert Nagtegaal van FME, en met Kerstin Jorna, Director for single market policy, regulation and implementation bij DG Growth, European Commission.

Verder wordt er aandacht besteed aan onder andere Smart Cities, een internationale standaard voor Chain of Custody, Maatschappelijk Verantwoord Inkopen en krachtenbundeling op het gebied van assetmanagement en infrastructuur.

U kunt NENMagazine direct online bekijken.

Over NENMagazine

NENMagazine is het relatiemagazine van NEN met mooie verhalen, interviews en informatie. Met dit blad willen wij u laten zien waar NEN voor staat, wat normalisatie voor het Nederlandse bedrijfsleven en de maatschappij betekent en hoe het bedrijven kan helpen te innoveren. NEN verstrekt het blad aan zijn normcommissieleden en de overheid en verschijnt twee keer per jaar.

De vorige uitgaven zijn ook nog beschikbaar. Lees meer op nen.nl/nenmagazine.

Meer informatie

Als u liever een printexemplaar ontvangt, kunt u een mail sturen naar communicatie@nen.nl. Voor meer informatie kunt u bellen met de afdeling Communicatie, telefoon (015) 2 690 435.

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

communicatie@nen.nl