NENMagazine 02/2015 verschenen

28-09-2015 In de tweede uitgave van 2015 staan weer interessante interviews. Onder meer met Alexander MacLean, Hoofd Compliance ING Nederland, en met Frans Vreeswijk, General Secretary en CEO van de IEC (International Electrotechnical Committee).

Verder wordt er aandacht besteed aan onder andere de circulaire economie, kwaliteitsbewaking in hemofilie- en hiv-behandelcentra, en de introductie van de nieuwe NEN 1010 en de nieuwe ISO 9001.

U kunt NENMagazine direct online bekijken.

Lezersonderzoek

Om ervoor te zorgen dat NENMagazine blijft aansluiten op uw wensen als lezer, willen wij u graag een aantal vragen stellen via een online enquête. Het invullen neemt hooguit tien minuten van uw tijd in beslag. Uw input wordt zeer op prijs gesteld.

Over NENMagazine

NENMagazine is het relatiemagazine van NEN met mooie verhalen, interviews en informatie. Met dit blad willen wij u laten zien waar NEN voor staat, wat normalisatie voor het Nederlandse bedrijfsleven en de maatschappij betekent en hoe het bedrijven kan helpen te innoveren. NEN verstrekt het blad aan zijn normcommissieleden en de overheid en verschijnt twee keer per jaar.

De vorige uitgaven zijn ook nog beschikbaar. Lees meer op nen.nl/nenmagazine.

Meer informatie

Als u liever een printexemplaar ontvangt, kunt u een mail sturen naar communicatie@nen.nl. Voor meer informatie kunt u bellen met de afdeling Communicatie, telefoon (015) 2 690 435.

Eerder door u bekeken

We stellen het zeer op prijs als u onze korte lezersenquête wilt invullen.

Ja, ik vul direct de enquête in

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

communicatie@nen.nl